Acné

Onze specialiste heeft jarenlange ervaring met het behandelen van een acné-huid. Het is een van haar belangrijkste specialisaties.

Acné kan verschillende oorzaken hebben, zowel intern als extern. Niet altijd is de oorzaak duidelijk te achterhalen. Meestal is het ook een combinatie van factoren.

  • Hormoonhuishouding
  • Verkeerde of slechte voeding, teveel suikers, zuivel en vet eten.
  • Inwendige factoren, bijv. slechte werking van de organen, ingegroeide haren
  • uitwendige factoren, bijv. gebruik parfum, het gebruik van voor de huid verkeerde crèmes

AcnéAcné is erg gevoelig voor bovenstaande invloeden, alleen een gespecialiseerde huidtherapeut en acné-specialist kan de huid deskundig reinigen en behandelen en de acné zal daardoor aanmerkelijk verminderen.

Het is dus belangrijk dat de klant niet zelf aan de huid zit. Vaak wordt door "verkeerd knijpgedrag", het weefsel kapot gemaakt en zullen nieuwe en grotere ontstekingen zich vormen.

Daarom is het noodzaak, dat de acné alléén behandeld wordt door een gediplomeerde acné- specialist! Indien acné zich ontwikkelt, is het zaak er op tijd bij te zijn, hoe erger de acné, hoe langer er behandelt dient te worden!

De behandeling

De acné-specialist zal beginnen met het deskundig reinigen van de huid en door middel van vragen te stellen de oorzaak van de verslechtering van de huid proberen te achterhalen.

Daarna zal de specialist adviezen geven:

  • hoe de huid thuis te reinigen en te verzorgen
  • suggesties in verband met voeding

In geval van het laatste is het raadzaam ook eens met onze orthomoleculair therapeut een afspraak te maken.

 

Onze gespecialiseerde acnébehandelingen

Korte reinigende behandeling 30,00
Reinigende behandeling 49,50
Acnébehandeling 59,50
Thermische reinigende behandeling 75,00
Glycolzuurbehandeling ½ uur
(In een kuur € 450,00)
55,00
Glycolzuurbehandeling 1 uur
(In een kuur € 750,00)
90,00

Wij raden u aan om eerst een kennismakingsbehandeling te boeken, zodat wij samen met u kunnen bepalen welk stappenplan het meest effectief is voor uw huid. Voor een voorspoedig resultaat raden wij u de producten van Céll Fùsion C aan om uw huid thuis te verzorgen.


Acné puberteit


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden