Beauty Supps

Beauty SuppsBeauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door de speciale ingrediëntsamenstelling een gerichte focus heeft op de gezondheid, de huid en de vitaliteit. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een levensmiddelen technoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Veilige supplementen

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

De Beauty Supps Consultant

De Beauty Supps Consultant die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Daarnaast is de consultant als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

Waarom en wanneer supplementen nemen?

Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarde in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te eten en te leven en dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen.

De Huid

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.

Beauty Supps


Health


ULTRA MULTI VITAMIN PLUS

Beauty Supps HealthDit is een compleet vitamine en mineralencomplex. Door onze drukke levensstijl en huidige landbouwmethodes wordt het steeds moeilijker om voldoende vitamines en mineralen uit onze voeding te halen. Ultra Multi Vitamin Plus is een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding om een gezonde gezondheid te ondersteunen.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
ULTRA 3 OMEGA PURE

Beauty Supps HealthIn de moderne voeding komen we vaker omega 3 tekort, dan een omega 6 tekort tegen. Dit doordat tijdens het verwerken en koken van voeding de moleculen van omega 3 kapot gaan. Door deze reden zijn de bestanddelen van omega 3, EPA en DHA, vaak uit voeding gehaald. Dat opgeteld bij het feit dat we steeds minder vis eten, verklaart waarom er vaak een tekort aan omega 3 voorkomt.

Omega 3 ondersteunt in de functionering van de hersenen die te maken hebben met zicht, leren, coördinatie en humeur. Tevens is omega 3 betrokken bij cholesterol, vetverbranding, vermindering van ontstekingsreacties in het lichaam en het optimaal houden van de vochtbalans en het immuunsysteem.

INHOUD: 60 STUKS

TYPE: gel capsule

ADD: 1-3 per dag
ULTRA ANTIOXIDANTEN PLUS
Beauty Supps HealthAntioxidanten vangen vrije radicalen. Deze vrije radicalen hebben een negatief effect op diverse niveaus van ons lichaam. De kwaliteit en hoeveelheid van collageen en elastine loopt terug. Cel membranen worden beschadigd waardoor de algehele conditie van de huid terug loopt.

Het immuunsysteem komt onder druk te staan waardoor de huid reactiever wordt. Stress zorgt voor een hogere druk in de bloedvaten waardoor couperose kan ontstaan. 85% van alle huidproblemen inclusief vroegtijdige huidveroudering ontstaan door invloeden van buitenaf en vrije radicalen zijn daarin een van de grootste boosdoeners. Ultra Anti Oxidant Plus zorgt voor een algehele ondersteuning tegen deze vrije radicalen.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: vegacapsule

ADD: 1-2 per dag

ULTRA MINERALS CMZ

Beauty Supps HealthDe mineralen Calcium, Magnesium en Zink zijn onderdeel van vele processen in het lichaam. Van vetverbranding tot instandhouding van botten, van ondersteuning in het zenuwstelsel tot het bijdragen tot een gezonde huid. Basis voor iedere suppletie programma, zowel gericht op de algehele gezondheid als de opbouw van een gezonde en sterke huid.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: capsule

ADD: 2-4 per dag

ULTRA VITAMIN D PLUS

Beauty Supps HealthVitamine D wordt in het lichaam aangemaakt dankzij onze huid. De huid heeft hiervoor UV licht nodig. Helaas is het UV licht alleen van mei tot september sterk genoeg om dit proces in gang te zetten. Hierdoor kan een tekort ontstaan met als gevolg een verminderde kwaliteit van onze botten en spieren. Ook kan er een gevoel van depressie ontstaan.

Voldoende vitamine D zorgt ook voor een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidskleur verbetert. Door de toevoeging van vitamine B8 en mineralen krijgt de huid meer glans en wordt de huid gladder.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: rond tablet

ADD: 1 per dag

 

ULTRA GLUCOSAMIN PLUS

Beauty Supps HealthGlucosamine wordt teruggevonden in het lichaam in bindweefsel en kraakbeen. Het is onmisbaar voor de samenstelling en gezondheid van dit weefsel.

De kwaliteit van het bindweefsel van de huid is voor een groot gedeelte afhankelijk van glucosamine. De huid wordt hierdoor soepeler en krijgt minder lijntjes en rimpeltjes. Ook is de huid in staat beter het vocht vast te houden.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-3 per dag

ULTRA RHODIOLA ROSA

Beauty Supps HealthDoor onze huidige samenleving en de druk van het dagelijks bestaan, ervaren veel mensen meer druk en stress dan normaal. Dit is ongezond voor het lichaam, maar ook voor de huid. Vermoeidheid, gevoel van stress en druk is het resultaat.

Rhodiola Rosa laat het lichaam en geest aanpassen aan extreme situaties. In geval van stress kan rhodiola de hormonale reacties van het lichaam normaliseren. Het verbetert de werking van de signaalstoffen in de hersenen en zenuwstelsel.

Rhodiola kan onder meer het gehalte van dopamine en het gelukshormoon serotonine in de hersenen verhogen. Als het lichaam minder stress ervaart zal de huid hierdoor meer stralen en er minder vermoeid uitzien.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: vegacapsule

ADD: 1 per dag
ULTRA MARINE MAGNESIUM

Beauty Supps HealthMagnesium staat bekend als “de Vonk van het leven”. Elk orgaan van ons lichaam heeft magnesium nodig, het vormt namelijk een vitaal onderdeel van ruim 300 enzymatische processen in het lichaam. Door stress verbruikt het lichaam veel meer magnesium en daardoor ontstaat er een tekort met alle gevolgen op de gezondheid van dien.

INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag

 

Skin

ULTRA COLLAGEN ENERGY
Beauty Supps Skin BlemishEen intens complex met de hoogst mogelijke concentraties van maar liefst 21 stoffen, die samen voor een ondersteuning in de totale instandhouding van een gezonde en vitale huid zorgen. Het is het meest complete product voor een non stop aanmaak van collageen en elastine.

Het geeft een boost aan het metabolisme van de huid en draagt bij tot een vermindering van vermoeidheid trekjes. Dit product is ideaal ter ondersteuning van huidverbeterende behandelingen in ons instituut zoals peelings, roltechnieken, maar ook bij injectables.
INHOUD: 30 stuks

TYPE: poeder

ADD: 1x per dag
ULTRA COLLAGEN ENERGY LIGHT
Beauty Supps Skin BlemishEen onderhoudsproduct voor de totale instandhouding van een gezonde en vitale huid. Het is een ondersteuning bij de aanmaak van collageen en elastine. Ultra Collagen Energy Light stimuleert het metabolisme van de huid en draagt bij tot een vermindering van vermoeidheid verschijnselen. INHOUD: 60 stuks

TYPE: vegacapsule

ADD: 1-4 per dag
ULTRA SKIN SHIELD
Beauty Supps Skin BlemishOptimale ondersteuning voor een huid die onder druk staat. Door onze dagelijkse levensstijl staat de huid onder veel meer druk dan het natuurlijke herstel-systeem aankan. Met name de bindweefsellaag van de huid heeft hier ernstig onder te leiden met een vroegtijdige huidveroudering als gevolg. INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
ULTRA HYDRATE
Beauty Supps Skin BlemishOm het vocht in de huid te binden, moet er diverse processen optimaal verlopen. Een belangrijk onderdeel is de hechting van vocht moleculen aan de collageen-strengen. Ultra Hydrate ondersteunt de natuurlijke capaciteit van de huid om vocht vast te houden. INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
 

Skin Blemish

ULTRA SPOTLESS
xSpeciaal supplement voor de behandeling van acné. Vitamine A is een krachtig extract die de aanmaak van huidcellen stimuleert waardoor de kans op littekenweefsel wordt verminderd. Arctium Lappe is een sterk antibacterieel extract en werkt als een ontstekingsremmer.

Deze werking wordt versterkt door Rumex Cripus wat ook de eventuele zwellingen in de huid vermindert. De bromelaïne en papaïne zijn een peeling van binnen uit en verbeteren het bindweefsel van de huid.

De vaak slecht doorbloede huid krijgt een boost dankzij de Vitamine B1 en B2, in samenwerking met de mineralen zink en koper. Een effectieve ondersteuning voor de behandeling van acné.
INHOUD: 120 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
ULTRA SPOTLESS PLUS
xIs een aanvulling op de Ultra Spotless. De lactoferine vermindert de hoeveelheid talg die door de talgklieren worden afgegeven. Dit in combinatie met de extracten uit de Ultra Spotless zorgen voor een effectieve en bewezen formule om acné te verminderen. INHOUD: 30 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
 

Vitality

ULTRA DETOX PLUS
Beauty Supps VitalityDoor onze moderne levensstijl en voedingsgewoonten hebben we vaak overmatig gifstoffen in het lichaam in combinatie met een niet optimale lever werking. Behalve een vermoeid gevoel geeft het ook een doffe uitstraling aan de huid en veroorzaakt het een vroegtijdige veroudering.

Ultra Detox is een product dat de basis vormt voor het ontgiften van de lever, waardoor de cellen van het lichaam gif stofvrij gemaakt worden.
INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
ULTRA IMUNO FORMULA
Beauty Supps VitalityDe darmen vormen de basis voor een goede immuniteit. Doordat de opname van voedingsstoffen uit voeding voor een groot gedeelte door de darmen plaatsvindt, is de totale gezondheid afhankelijk van goed functionerende darmen.

Onze hedendaagse voeding en ook medicijnen veroorzaken beschadigingen van de darmen en een tekort aan vezels zorgen voor een slechte stoelgang. Hierdoor gaat de totale gezondheid achteruit, ondervinden mensen een vermoeid gevoel en een opgezette buik.

Ook het immuunsysteem staat sterk onder druk bij een slechte darmfunctie. Ultra Imuno Formula zorgt ervoor dat dankzij een verbeterde darmfunctie ook de huid weer gaat stralen.
INHOUD: 60 stuks

TYPR: capsule

ADD: 1-2 per dag
ULTRA VITAMIN C PLUS
Beauty Supps VitalityDoor de toevoeging van citrus flavonoïden en de mineralen zink, mangaan en koper mag deze vitamine C een totale boost worden genoemd voor het lichaam. Dit is geen basisproduct, maar een optimaal product om te zorgen voor extra antioxidanten en een betere bescherming tegen UV.

Vitamine C is een onderdeel van de synthese van collageen in de huid. De citrus flavonoïden zorgen voor een betere bescherming tegen UV en verbeteren de wanden van de haarvaten in de huid.

Zink draagt bij tot een betere celdeling, normale werking van het immuunsysteem, bescherming van huidcellen tegen oxidatieve stress, mangaan en koper geven een energie boost aan de huid.
INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
ULTRA METABOLIC BOOST
Beauty Supps VitalityDeze natuurlijke energie boost is de beste vervanging voor de ongezonde energiedrankjes waar we snel naar grijpen als we een drukke en vermoeiende tijd hebben. Kan als kuur worden gebruikt of als dagelijkse aanvulling op de gewone voeding om het lichaam en de geest van extra energie te voorzien. INHOUD: 60 stuks

TYPE: ovaal tablet

ADD: 1-2 per dag
 Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden