Speciale behandeling voor uw borsten

MassageVrouwen en borsten, ze horen bij elkaar. Borsten vervolmaken de schoonheid van ieder vrouwenlichaam.

Alleen daarom al vragen ze aandacht, vanaf het prille begin. De eerste ontwikkeling van borsten bij jonge meisje gaat al gepaard met de nodige gevoeligheid.

Tijdens de menstruatie zijn de borsten ook vaak gevoelig en door de jaren heen veranderen zij van vorm en functie.


Helaas krijgen borsten niet de aandacht die zij verdienen. Zelfs niet als vrouwen met veel vragen zitten over de gevoeligheid van hun borsten. Ik kan u met gerichte behandelingen uitstekend helpen problemen met uw borsten op te lossen en te vermijden.

Waarom borstweefsel-massage?

Een borstweefsel-massage kan namelijk veel van de klachten wegnemen. De massage voert veel toxines af uit het borstweefsel, terwijl eventuele verhardingen verzachten of zelfs helemaal verdwijnen. Dit kan tijdelijke reacties veroorzaken, zoals transpiratie, opzwellen van lymfeknopen, emotionele schommelingen, vermoeidheid en/of sterk ruikende urine.

Schrik daar niet van, want dit zijn juist positieve reacties. Het betekent dat de borsten de toxines hebben afgevoerd en daardoor veel schoner zijn. Mijn advies is deze borstweefsel-massage 1x per 4 maanden te nemen.

Hoe zult u de borstmassage ervaren?

De behandeling wordt als licht pijnlijk ervaren, maar geeft wel een verlichtend gevoel. Na de behandeling voelen de borsten vaak ontspannen en veel soepeler.

Het beste moment om uw borsten te laten onderzoeken is een week na uw eerste menstruatiedag.

Welke resultaten kunt u verwachten?

Ontstekingen blijven vaak langer of permanent weg. Daardoor is de behandeling zeer geschikt voor vrouwen die zwanger willen worden en hun kind borstvoeding willen geven. Ook voor vrouwen met klachten over mastitis, mastopathie, mastopenie of last hebben van pijnlijke borsten is de massage behandeling zeer geschikt. Kleine cysten en bindweefselverhardingen (aden fibromen) kunnen door mij ook behandeld worden.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij de eerste afspraak wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen en met u besproken. De behandeling zelf duurt 30 minuten en wordt altijd door een vrouwelijke specialiste uitgevoerd. De borsten worden eerst onderzocht waarna de eventuele probleemzones worden behandeld. Na de behandeling volgen leefstijl- en voedingsadviezen. Meestal is er een 3-tal behandelingen nodig om een goed resultaat te bereiken, maar dit kan per persoon verschillen.

Belangrijk om te weten:

De behandeling bij ons in de praktijk vervangen nooit de reguliere behandelingen en/of mammografie├źn. Echter zijn eventueel bestaande mammografie├źn wel erg welkom bij onze behandelingen. Deze worden gebruikt voor het behandelen van de specifieke probleemgebieden en voor het evalueren van het bereikte eindresultaat.

Onze overtuiging is dat onze behandelingen preventief werken als het gaat om ernstige borstklachten. Wij adviseren daarom ook ieder vrouw minimaal 1x per jaar een controle en borstbehandeling te laten doen en 1x per 4 maanden de borstmassage.


Borstmassages

75 minuten 89,00

 Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden