Céll Fùsion C

Céll Fùsion CCéll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen.

De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld.

Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorging protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.CMS Dual Liposomen Technologie

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.


CMS Technologie

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

Kortom: met Céll Fùsion C zijn wij in staat om elk probleem in de huid aan te kunnen pakken.


De behandelingen

Onzuivere/ Acné huid
Korte reinigende behandeling
25 minuten
37,00
Reinigende behandeling
50 minuten
52,00
Acné behandeling
75 minuten
62,00
Droge, kwetsbare en gevoelige huid
Vitamine K behandeling
75 minuten
62,00
Vitamine K treatment
90 minuten
72,00
Couperose huid en/of eczematische huid
Glycolzuurbehandeling 92,00
Kuur van 5 behandelingen 430,00
Normale/Vochtarme huid
Moistoxygenbehandeling
75 minuten
62,00
Moistoxygenbehandelingen
90 minuten
72,00
Wrinkle Away
Co-EnzymQ10 behandeling
90 minuten
72,00
Firm Active behandeling
90 minuten
82,00
Derma White behandeling
90 minuten
92,00Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden