Creative Skin


Creative SkinCreative Skin Med. Equip. Inc. is een distributeur van dermatologische apparaten en schoonheidsproducten, die in 2003 werd opgericht.

Dit bedrijf zet zich in om de beste medische hulpmiddelen en producten naar artsen en huidspecialisten overal ter wereld binnen de behandelruimtes te brengen.

De uitgebreide marktkennis en begrip voor de behoeften van de klant zijn belangrijke ingrediƫnten voor het succes bij het bieden van de juiste oplossing voor bijna ieder huidprobleem.

Met deze professionele en gespecialiseerde apparatuur van Creative Skin worden de behandelingen alleen uitgevoerd door onze ervaren en getrainde huidspecialisten

Microdermabrasie

Naar de behandeling Wat is microdermabrasie eigenlijk? Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein + derm=huid + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken.


Mesotherapie

Naar de behandeling Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties.


Hot & Cold Therapie

Naar de behandeling

Een warme en een koude hamer massage is een gezichtsbehandeling apparaat. De hamer heeft aan beide zijden een metalen plaat. De hamerkop kan verschillende temperaturen bereiken (een warme en een koude) tegelijk. De warme kant van de hamer ontspant de huid, opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid. De koude kant verzacht de vermoeide en oververhitte huid en sluit de poriën, terwijl het vocht in de huid stabiliseert.

Microdermabrasie


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden