Genosys


Sommige landen zijn nu eenmaal beautylanden bij uitstek en wat Frankrijk is voor Europa, is Zuid-Korea voor Azië. Een voorbeeld van een zeer populair merk in Zuid-Korea is: GENOSYS. 

Genosys biedt ‘s werelds allerbeste Microneedling apparatuur, maar ook klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits zoals de bij ons in gebruik genomen Omega3Lamp.


Microneedling

Naar de behandeling

Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke disneedling treatment:

Genosys
  • Door innoverende microneedle rollers meer resultaat en veiligheid
  • Door de diamantvorm van de naalden minder pijn
  • Door complete treatment zijn kortere naalden nodig meer resultaat met minder trauma
  • Betaalbare treatments die in balans zijn met het resultaat.
  • Ze zijn te combineren met alle cosmeticamerkenGeno-LED Low Level Light Therapy


Naar de behandeling

Als het LED-licht op de juiste golflengte is, zal het licht de cellen in de bovenste laag van de huid stimuleren om deze 'lichtenergie' om te zetten in ATP (adenosine-trifosfaat), dit is wat de cellen gebruiken om hun werk goed te doen.

In de dermislaag van de huid produceren fibroblastcellen collageen en elastine. Ook geeft collageen de huid de volheid. Elastine is een zeer elastische huidcel die de huid het vermogen geeft om terug in de vorm te.

Daarom kan LED-licht de huidcellen de mogelijkheid geven om collageen en elastine te produceren zoals een lichaam dat veel jonger is eigenlijk alleen maar kan.


Omega3Lamp


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden