Glycolzuur van Céll Fùsion C


glycolic acidGlycolzuur is een zuur gewonnen uit suikerriet. In wetenschappelijke kringen is reeds lang bekent dat glycolzuur het meest effectieve fruitzuur is voor cosmetisch gebruik.

Glycolzuur heeft een zeer klein moleculaire structuur en bezit het grootste vermogen om diep door te dringen in de huid.

Het verwekende vermogen op dode huidcellen helpt de verklevingen tussen de dode cellen op te lossen.


Vervolgens dringt het door tot op de basaal cellenlaag (groeilaag) en stimuleert er de nieuwvorming van celmateriaal dusdanig dat een groot deel van de verweekte laag spontaan wordt afgestoten.


Er ontstaat een zachtere en gezondere "nieuwe" huid

GlycolzuurAbnormale verhoorning verhindert een optimale opschuiving van nieuw gevormde cellen en als zodanig ook een optimale huidstofwisseling, met als gevolg verstoppingen en ophopingen. Meer dan 80% van de huidproblemen zijn hier aan toe te schrijven.

Glycolzuur versterkt tegelijkertijd de dermis (huid) door het verbeteren/vermeerderen van collagene en elastine vezels. Hierdoor vervagen de bovenste lagen en er ontstaat een zachtere en gezondere “nieuwe” huid.

Het resultaat van de Glycolzuur wordt bepaald door de nabehandeling. Glycolzuur zorgt dat de huid toegankelijk wordt tot aan de basaalcellenlaag.

De glycolzuurbehandeling dient om de huid te resetten of als onderhoudsbeurt van het behaalde resultaat van de kuur behandeling. Alleen een kuur behandeling van glycolzuur kan het gewenste resultaat behalen. Tijdens de kuur is het noodzakelijk om de huid thuis ook te behandelen met voorgeschreven producten.

Voordelen van deze behandeling:

  • GlycolzuurHerstelt acné littekens
  • Werkt antiseptisch op acné ontstekingen
  • Balanceert de droge, kwetsbare en gevoelige huid
  • Hydrateert vochtarme huid
  • Werkt verhelderend op Pigmentvlekken
  • Heft  fijne lijnen op en maakt rimpels zachter.

Afspraak maken


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden