Hot & Cold Therapie

Hot & Cold Therapie
De warme en koude massage hamer is een gezichtsbehandeling waarbij beide zijden van de hamerkop verschillende temperaturen bereiken (1 warm, 1 koud). De warme kant van de hamer ontspant en opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid. De koude kant kalmeert de vermoeide en oververhitte huid en sluit de poriën af zodat vocht in de huid wordt gehouden.

 De voordelen van de Hot & Cold Therapie:

 • Bevordert ontspanning
  Een sleutel tot gezondheid en welzijn is ontspanning. Het aanbrengen van de hete hamer tegen de gezichtshuid ontspant de spieren en vermindert stress, terwijl de bloedcirculatie wordt verhoogd.

 • Openen / Sluiten poriën
  Geïnfecteerde of verstopte poriën kunnen prominenter worden weergegeven. De hete hamer opent gezichtsporiën zodat ze kunnen worden gereinigd van puin, gifstoffen, overtollige olie en bacteriën.

 • Verhoogt het absorptievermogen
  Door de poriën te openen, helpt de hete hamer het absorptievermogen van voedingsstoffen - zoals door het aanbrengen van een kruidenmasker - op de huid.

 • Verzacht rimpels
  De koude hamer helpt de huid strakker te maken, wat de elasticiteit bevordert en rimpels en kraaienpootjes glad maakt.

 • Sluit poriën
  De koude hamer helpt bij het krimpen van capillaire bloedvaten op het gezicht, wat te wijten kan zijn aan genetica, veroudering of overmatige blootstelling aan de zon. Het helpt ook de poriën aan te halen en het vocht te verzegelen.

 • Verzacht de huid
  De koude hamer helpt de ontstoken, jeukende en gevoelige huid te verzachten door het weefsel te kalmeren en de bloedtoevoer naar het gebied te verminderen.

Afspraak maken


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden