HuidverouderingWat gebeurt er bij huidveroudering?

HuidverouderingAls de huid ouder wordt treden er een aantal veranderingen op. De huid wordt als eerst dunner. De huid wordt hierdoor kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. De huid wordt droger en valer en beschadigd gemakkelijker. Daarnaast neemt de hoeveelheid van het collageen af.

Collageen is een bouwsteen van bindweefsel, wat zorgt voor de stevigheid van je huid. De huid wordt dus slapper. Ook de hoeveelheid elastine neemt af.

Verminderde hoeveelheid collageen en elastine

Elastine zorgt ervoor dat de huid soepel en rekbaar is. De volume van de huid neemt af, doordat er een verminderde hoeveelheid collageen en elastine in de huid zit. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. De rimpels ontstaan met name rond de ogen en het voorhoofd. En doordat het volume bij de jukbeenderen afneemt, neemt daardoor de neuslippenplooi toe.


Wat kun je tegen huidveroudering doen?

De Schoonheidsstudio Almere heeft heel bewust voor de producten van Céll Fùsion C en
La Colline gekozen. Van deze producten is de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen.

  1. Céll Fùsion C: om de huid van haar problemen af te helpen en weer in gezonde toestand te brengen.
  2. La Colline: om de huid de strijd tegen het ouder worden tegen te gaan.

Om de huid in optimale conditie te brengen en de lijnen die door veroudering zijn ontstaan te verminderen bieden wij de volgende behandelingen:


Om de huid vanaf dat punt meer body, stevigheid, en lifting te geven hebben de behandelingen en de producten van La Colline bewezen dat ze gegarandeerd resultaat bieden. Afspraak makenPrivacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden