Kennismakingsbehandeling


Kennismakingsbehandeling € 65,-

Deze behandeling start met een uitgebreide intake en een professionele huidanalyse. Vervolgens wordt uw huid uitvoerig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren. Aansluitend zorgen een ontspannende huidmassage en een verzorgend masker voor de basis van de gewenste huidconditie.

Om precies te weten van welke behandeling of kuur uw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar uw wensen. Hierna wordt samen met u een behandelplan opgesteld en uw huidverzorging voor thuis daar waar nodig is aangepast.


90 minuten inclusief intake gesprek

Huidverbetering door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom werken wij met een kennismakingsbehandeling. In deze 90 minuten verzamelen we zoveel mogelijk informatie over uw huid in de kennismakingsbehandeling.


Kennismaking met uw huidspecialist

SharitaSharita Fakiera heeft haar opleidingen in Nederland en Singapore genoten. Daarnaast heeft zij haar 24 jaar werkervaring in Nederland, Singapore, Miami en Milaan opgedaan. Uiteraard maakt zij gebruik van de nieuwste high-tech behandeltechnieken, professionele apparatuur en hoogwaardige producten. Huidherstel en daadwerkelijke verbetering van uw huidconditie is daarom gegarandeerd.

Sharita vult met Schoonheidsstudio Almere de ruimte tussen reguliere huidverzorging en drastische ingrepen en kan uw huid op verschillende manieren verbeteren.


Schoonheidsstudio Almere is bovendien gespecialiseerd in eigentijdse en hoogwaardige behandelingen. Om precies te weten welke behandeling uw huid nodig heeft, maken wij eerst een uitgebreide huidanalyse van uw huidconditie. Tevens houden wij rekening met uw persoonlijke wensen.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring wordt er gekozen uit ons zeer uitgebreide behandelpakket en dat zal altijd de behandeling of kuur die het beste bij u past zijn, maar ook de behandeling waarbij u zich het meest prettig zult voelen.

Iedere behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gediplomeerd huidspecialist die gebruik maakt van de beste behandeltechnieken en de meest hoogwaardige producten. In een comfortabele en ontspannen sfeer wordt voor u de tijd genomen en kunnen wij resultaat gericht werken.

Afspraak maken

Schoonheidsstudio Almere
Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden