La Colline

La Colline

La Colline is voor de huid die het beste van het beste wilt. Die niet alleen verbetering wilt, maar ook daadwerkelijk verjonging. La Colline biedt met haar behandelingen en producten klinisch bewezen zichtbare resultaten.

La CollineLa Colline heeft haar oorsprong in de Zwitserse Riviera dat bekend staat vanwege de unieke cellulaire huidtherapie. De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve biotechnologische ingrediënten, gecombineerd met botanische extracten. De combinatie met authentieke oosterse massagetechnieken geven een gevoel van totale ontspanning voor lichaam en geest met een hoogwaardig resultaat van huidverjonging.

Alle behandelingen van La Colline geven een beleving van 1 lange aaneengesloten massage. Het gevoel van ultieme wellness terwijl de huid hard aan het werk wordt gezet. Met al deze wensen kom je alleen maar uit op La Colline.

Afspraak maken

De Behandelingen

Instant Perfection Treatment (30 minuten)
De verkwikkende werking van deze behandeling maakt de teint egaal en fris, zacht en geeft een comfortabel gevoel.
60,00
 
Hydration Express Treatment (60 minuten)
Deze behandeling is rijk aan actieve hydraterende, voedende en revitaliserende ingrediƫnten. Het geeft direct verlichting aan irritaties en beschadigingen in de huid. De intensieve formule herstelt het hydraterende vermogen van de huid en neemt het oncomfortabele gevoel van de huid direct weg. De huid is gehydrateerd, voller en opgevuld met een glanzende en egale tint.
85,00
 
Vital Express Treatment (60 minuten)
Deze behandeling geeft direct een boost aan de uitstraling van het gezicht. Het stimuleert de zuurstoftoevoer naar de huidcellen en geeft een actieve hydratatie. De huid is verzacht en hersteld en voelt heerlijk zacht met een jeugdige elasticiteit. Deze rijke verwenbehandeling hydrateert zelfs de meest vermoeide huid. De huid van het gezicht is van energie voorzien en ziet er perfect zacht opgevuld en glanzend uit. Het herstelt de teint en uitstraling
85,00
 
Lift & Light Treatment (60 minuten)
De behandeling en de producten van de Lift & Light maken gebruik van gerichte lichtreflectie, gecombineerd met een verstevigend en anti-aging complex. Roodheid vermindert, de teint is stralender. De huid ervaart een direct aanspannend effect.
99,00
 
Excellent Skin-ology Treatment (90 minuten)
Deze behandeling bestaat uit drie high-performance fases, die de tekenen van vermoeidheid verminderen. Hierdoor ziet de huid er soepel en stralend uit. Een ultra milde enzymatische peeling voor ieder huidtype zorgt dat de huid voorbereid is op de voordelen van het collageen masker. Zijn perfecte affiniteit met de huid maakt het mogelijk om het vocht af te voeren met krachtige ingrediënten. Ten slotte vermindert Cellulair Intense Radiance Serum zichtbare lijntjes door ze van binnenuit op te vullen. de huid ziet er jeugdiger uit.
120,00
 
Excellent Eye-ology Treatment (90 minuten)
Deze behandeling voor de oogcontour heeft drie kernactiviteiten voor het herstellen van soepelheid, stevigheid en elasticiteit. Als eerste, een gel met een frisse en fijne textuur, herstelt en maakt de huid rond de ogen gladder. Deze eerste stap maximaliseert de voordelen van het collageen masker
120,00

La Colline

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden