Lichaammassages (nek, schouders en rug)

MassageBij nek, schouders en rug denken we meestal meteen aan de spieren en wervels. En inderdaad die spelen een beslissende rol.

Wanneer we ontspannen zijn en zeker van onszelf, houden we onze rug en nek recht en laten onze schouders ontspannen hangen. Die rechte houding geeft een mooie uitstraling; je laat er letterlijk mee zien dat je in evenwicht bent en goed in je vel zit.


Ontspannen schouders en een soepele nek

Ga je echter gebukt onder spanning en stress, dan trek je bijna automatisch je schouders op. Ook je spieren van nek en rug spannen zich dan aan alsof ze van taai elastiek zijn gemaakt. Op den duur wordt het steeds moeilijker je schouders gewoon te laten zakken en je nek soepel te bewegen.


Een goede massage met verwarmde olie

Door de aanhoudende spanning kan de warmte niet meer goed stromen, met als gevolg versteende handen en voeten. Ook de onderrug kan ijskoud aanvoelen. Met een goede massage met verwarmde olie kun je echter veel doen om nek, schouders en rug weer ontspannen te krijgen.


Lichaammassages

25 minuten 30,00
40 minuten 45,00
55 minuten 60,00
75 minuten 80,00

LichaammassagesPrivacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden