Manicure

Met je handen en voeten ben je verbonden met de wereld. Je voeten staan op de aarde en met je handen maak je contact met andere mensen. Denk maar aan een handdruk of klopje op de schouder. Veelzeggend is het even bewust vasthouden van iemands handen.

Dat doen we vaak om een ander steun te geven. Ook bij een massage, waarbij het contact met de ander dieper is dan gewoonlijk, gebruik je je handen. Deze aanraking kan zelfs een genezende werking hebben.

Het is fijn wanneer je handen aangenaam warm zijn Niet alleen voor degene met wie je contact maakt, maar ook voor jezelf. Warme handen zijn het teken dat je lichaam tot in alle hoeken bewoond is. Vreemd genoeg hebben veel mensen het toch niet in de gaten wanneer hun handen koud zijn.

Je kunt daardoor echter wel een onbepaald onbehagelijk gevoel houden. Maar ook wanneer je handen te warm zijn en gaan transpireren, voel je je niet op je gemak.

Een gladde zachte huid, die niet te warm en niet te koud is.. zo willen we onze handen het liefst hebben. Zo’n huid krijg je door een goede verzorging en bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals airconditioning en schoonmaakmiddelen.

Verzorgde handen zijn mooi om te zien en worden daardoor graag uitgestoken om een hand ter kennismaking te geven.

Handverzorging

Manicure 30,00
Lakken 12,50
Massage armen en handen 25,00

Manicure


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden