Mesotherapie


MesoTherapieDeze naaldloze methode is een recente wetenschappelijke innovatie en wordt gezien als het alternatief voor injecties.

De resultaten zijn verbluffend! Afhankelijk van het huidtype wordt de huid in 5 tot 10 behandelingen in optimale conditie gebracht.

Zodra de huid vrij is van overtollig hoornhuid en talg, afvalstoffen en dode huidcellen, volgen er Meso behandelingen waarbij de diepere huidlagen worden aangesproken.Effectieve benadering tot in de celkern

Via microkanaaltjes in de celwanden van de huid worden met behulp van licht elektrische impulsen de werkstoffen geplaatst. Ze worden als het ware door de huid heen gezogen. Tegelijkertijd openen de huidcellen, zodat de actieve stoffen rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen.

Tijdens deze behandeling, ook wel elektroporatie genoemd, wordt de huid van binnen uit opgevuld waardoor rimpels en lijntjes verdwijnen. Zelfs na de eerste behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Meso therapie draait de klok van uw huid met jaren terug!

Kuurverband

De beste resultaten worden behaald in kuurverband. Naarmate de diepere huidlagen vaker worden behandeld met elektrische impulsen, wordt er een steeds grotere opvulling van de huid behaald. Hoe meer microkraaltjes er worden bereikt, des te meer werkstoffen er worden opgenomen. Zoals bij elke behandeling of kuur is het belangrijk dat u met de juiste producten ook thuis uw huid goed blijft verzorgen.

Raadzaam is om de huidverzorging voor uw huid thuis aan te passen met producten uit onze kliniek. Deze zijn afgestemd op de voor en nabehandeling van microdermabrasie.

Afspraak maken


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden