Microdermabrasie

Met een korte behandeling van 30 tot 40 minuten kunt u de huid weer een frisse uitstraling geven. Met behulp van een Diamantkop worden dode en beschadigde huidcellen verwijderd.

Grove poriën, pigment vlekjes en fijne lijntjes, zullen dan minder zichtbaar worden. De fibroblasten in uw huid worden gestimuleerd waardoor de bindweefsel verstevigd.

Er zijn drie behandelniveaus, afhankelijk van de indicatie zal tijdens een consult het behandelniveau worden bepaald.


Wat is microdermabrasie

Microdermabrasie is een peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te versnellen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.
2Microdermabrasie is geschikt voor iedere huidtype Ook de getinte huid. Na de behandeling ,die in het geheel niet pijnlijk is, kan de huid gedurende enkele uren wat roodgekleurd en gevoelig zijn. Daarna kunt u uw werkzaamheden zonder problemen hervatten. Uw huid zal er gladder en frisser uitzien. Deze behandeling is ook geschikt voor hals en decolleté.

Deze behandeling is geschikt voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. U kunt de behandeling ook eens per maand doen als een flinke oppepper voor uw huid. Voor een optimaal resultaat kunt u voor meerdere behandelingen kiezen. U dient dan eens per week behandeld te worden.

Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, glad resultaat en een frissere uitstraling. Microdermabrasie is de start voor een mooie huid.

Direct resultaat met een microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een zeer intensieve peeling voor de huid. Omdat we de dode huidcellen verwijderen heb je meteen resultaat. Dit voel je direct na de behandeling want de huid voelt heel glad aan. Het is een mooie behandeling om verder te gaan bouwen in resultaat. Ook heel mooi om daarna een peeling te ondergaan. Een peeling kan namelijk dieper in de huid werken. Afspraak maken

Microdermabrasie


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden