Microneedling

Microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van needling. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.

Microneedling maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog.

Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei en helende factoren vrij die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).


Werking Microneedling:

  • Versteviging van de huid en vermindering reliëf (grove poriën). De bindweefsel cellen (fibroblasten) krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid wordt gestimuleerd zult u na enkele Microneedlingbehandelingen merken dat uw huis steviger en gladder wordt. Reliëf (grove poriën) dat ontstaan is door acné littekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

  • Vernieuwing van de huidcellen en zuiveringen. Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de Microneedlingbehandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun waardoor verstoppingen (comedonen) minder kans krijgen en minder zichtbaar worden.

  • Uw huidteint wordt egaler en stralender. Serums met hoogwaardige actieve werkstoffen kunnen veel beter in de huid worden opgenomen. Schoonheidsstudio Almere kan u adviseren welke producten u thuis, tussen de Microneedlingbehandelingen door kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.

Afspraak maken

Microneedling


Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden