Omega3 Lamp

Geno-LED Low Level Light Therapy
Wat doet de Omega3Lamp voor uw huid?

De Omega3Lamp veroorzaakt door middel van fotosimulatie een bijzondere activatie zodat licht invloed kan hebben op de cel. Het verbetert daarbij ook meteen de doorlaatbaarheid van de cel. Het bevordert de stimulatie van mitochondriën (dit zijn de energiecentrales van de cel) en het stimuleert de collageen- en elastine-aanmaak van de huid.

Omega3LampDe met de Omega3Lamp behandelde huid wordt hier stevig, gezond en stralend van. En dat alles met wat de huid zelf nog heeft en kan. De huid kan nog steeds heel veel, ook al wordt zij ouder. Ze heeft alleen even een kickstart nodig.

Afspraak maken

 

Geno-LED Low Level Light Therapy (Omega3 Lamp)

  • Geno-LED is een LLLL-apparaat (low level light therapy) dat huidproblemen oplost zonder downtime, weinig contra-indicaties en geen ongewenste bijwerkingen. Het vergemakkelijkt ook de regeneratie en kalmeert en lost huidproblemen op door licht te bestralen met verschillende golflengten van 423 nm tot 640 nm.
  • Geno-LED biedt bijna-infrarode SMD LED-elementen (Surface-Mounted Device Light Emitting Diode), waardoor uitstekende resultaten worden behaald.
  • Geno-LED is een bestralingsapparaat met lichtbron dat pijnloos en veilig risico's elimineert die nadelen zijn van algemeen coherente laser- en IPL-behandelingen zoals warmteschade en wonden die veroudering veroorzaken.
  • Geno LED is een LED-apparaat bestaande uit 287 speciale nabij-infrarode SMD LED-elementen.
  • Als lichtbron heeft LED een smalle golflengtebandbreedte. Een lichtbron met een bepaalde golflengte wordt vrijgegeven, waardoor schadelijk UV-licht en onnodige IR niet worden vrijgegeven.
  • Het heeft belangrijke voordelen, zoals minimale bijwerkingen en schade aan de weefsels of ogen als gevolg van een lage energie-output.

Geno-LED Low Level Light Therapy (Omega3 Lamp)

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over u zelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Algemene voorwaarden